Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

«Έπεσαν» δεκάδες εφαρμογές της Apple

Πλανήτης
Tags: Apple

Προβλήματα στο App Store, το iCloud και το Apple Music φαίνεται πως παρουσιάστηκαν σήμερα καθώς πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης.

Σύμφωνα με το Down Detector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων, χιλιάδες άνθρωποι παραπονέθηκαν για προβλήματα, αναφέροντας ότι οι εφαρμογές της Apple έχουν «πέσει».

Οι χρήστες παρατήρησαν, επίσης, προβλήματα με το Find my iPhone, τους Χάρτες της Apple, το iTunes, το iMessage και το Apple TV.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, τα εταιρικά εσωτερικά συστήματα της Apple είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που, όπως είπε, «περιορίζει την τηλεργασία και τις αγορές, καθώς και την παραλαβή προϊόντων και τις επισκευές».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα.

Η σελίδα κατάστασης της Apple δείχνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με 11 υπηρεσίες: App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple TV Plus, iTunes, Podcasts, Ραδιόφωνο, Apple Business Manager, Apple School Manager, Πρόγραμμα Εγγραφής Συσκευών και Σχολική Εργασία.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρόβλημα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί χρήστες της Apple διαμαρτύρονται μέσω του Twitter.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εφιάλτης χωρίς τέλος σε Τουρκία και Συρία: Πάνω από 11.000 οι νεκροί - «Παράθυρο 72 ωρών» για τη διάσωση επιζώντων

Περισσότεροι από 11.000 είναι πλέον οι νεκροί στην Τουρκία και τη Συρία από τον πλέον φονικό σεισμό της τελευταίας δεκαετίας. Ο πρώτος σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτ...

Φόρτωση άρθρων...