Σαββάτο
02 Μαρτίου 2024

Έπιασε χρυσόψαρο 32 κιλών (Photos)

Ένας Βρετανός ψαράς κατάφερε να πιάσει ένα τεράστιο χρυσόψαρο σχεδόν 70 λιβρών (32 κιλών), που θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Ο 42χρονος Άντι Χάκετ έπιασε το μεγάλο χάρι, με το παρατσούκλι «The Carrot», ενώ ψάρευε στις λίμνες Bluewater στη Σαμπάνια της Γαλλίας, ένα από τα κορυφαία σημεία για αλιεία κυπρίνου στον κόσμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Πάντα ήξερα ότι το «Καρότο» ήταν εκεί μέσα, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έπιανα», είπε ο Χάκετ, διευθυντής εταιρείας με έδρα το Worcestershire.

Δεν είναι ένα χρυσόψαρο αυτό καθαυτό, το τέρας της φύσης στο πορτοκαλί χρώμα είναι στην πραγματικότητα ένα υβριδικό είδος δερμάτινου κυπρίνου και κυπρίνου koi, ψαριών που βρίσκονται συνήθως σε λίμνες.

Αυτό το συγκεκριμένο δείγμα, το οποίο φέρεται να είναι 20 ετών, προφανώς εισήχθη στις λίμνες πριν από 15 χρόνια «ως κάτι διαφορετικό για τους ψαράδες για να προσπαθήσουν να το πιάσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Blue Water Lakes, Jason Cowler, στο USA Today.

«Από τότε μεγάλωσε και μεγάλωσε, αλλά δεν βγαίνει συχνά. Είναι άπιαστη», είπε ο τυχερός ψαράς.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αστρονόμοι εντόπισαν κοσμικό «χρυσωρυχείο»

Ομάδα ερευνητών ανέλυσε μια ασυνήθιστα μεγάλη έκρηξη ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας, γνωστή ως έκρηξη ακτίνων γ (GRB), και διαπίστωσαν ότι προήλθε από τη σύγκρουση δύο υπερπυκνών άσ...

Φόρτωση άρθρων...