Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Νέο «σόου» Ερντογάν: Έσωσε άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα (Photos)

Πλανήτης

Ακόμη ένα «σόου» έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως φαίνεται ο Τούρκος Πρόεδρος επέστρεψε στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές ενόψει των Εκλογών στην Τουρκία.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας διερχόμενος με τη συνοδεία του από τη Γέφυρα του Βοσπόρου, ενώ κατευθυνόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει μια τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν, είδε έναν πολίτη έτοιμο να πηδήξει στο κενό. 

Ευθύς αμέσως είπε στον οδηγό να πατήσει φρένο και ο ίδιος ο Ερντογάν κατέβηκε από το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά στον άνδρα και κατάφερε να τον μεταπείσει από το να προβεί στην απονενοημένη πράξη. Αφού αποθάρρυνε τον πολίτη από την απόπειρα αυτοκτονίας, κατόπιν διέταξε τους άνδρες του να τον φροντίσουν.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τούρκος Πρόεδρος κατάφερε να μεταπείσει πολίτη από το να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη συγκεκριμένη γέφυρα, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2015, παραμονές και πάλι των τουρκικών Εκλογών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Φόρτωση άρθρων...