Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Φάτιμα Φλόρες: Ποια είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Πλανήτης

Η Φάτιμα Φλόρες είναι μία από τις πιο γνωστές κωμικούς ηθοποιούς στην Αργεντινή, ιδιαίτερα δημοφιλής για τις τολμηρές, σατιρικές μιμήσεις της. Η 42χρονη σταρ πρόκειται τώρα να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο ως η νέα Πρώτη Κυρία της Αργεντινής.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει για πρώτη φορά τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους (2023), αφού συναντήθηκε σε μια εκπομπή τον περασμένο Δεκέμβριο (2022), ενώ η Φατίμα ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της.

argentina

Η Φάτιμα έγινε ευρέως γνωστή μιμούμενη την Κριστίνα Κίρχνερ, την πρώην πρόεδρο και πρώην πρώτη κυρία της Αργεντινής. Η Φλόρες μπορεί να μιμηθεί πάνω από 20 προσωπικότητες της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Αργεντινής, ενώ γενικά οι μιμήσεις της φτάνουν τις 100.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι μια πολιτική εκπομπή θα μου έφερνε τόση δημοτικότητα, ένα βραβείο Martín Fierro (το υψηλότερο βραβείο στην τοπική τηλεόραση). Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού και κατάφερα να το εκπληρώσω χάρη στον χαρακτήρα της Κριστίνα», είχε δηλώσει στο CNN το 2014.

Φάτιμα είναι το καλλιτεχνικό της όνομα. Το πραγματικό της όνομα είναι Mαρία Εουχένια Φλόρες (María Eugenia) είναι 42 ετών και μεγάλωσε στο Olivos, μια γειτονιά στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία, σύμφωνα με το CNN.

argentina

Η Φάτιμα δεν πέρασε την καλύτερη εφηβεία, αλλά αυτή η περίοδος την βοήθησε να γίνει πιο δυνατή και ανθεκτική. Υπέφερε από διατροφικές διαταραχές ανορεξία – και η ίδια διευκρίνισε ότι μετά από χρόνια θεραπείας, η διαταραχή αυτή είχε να κάνει με την αντίθεση που υπήρχε στο σπίτι της, με τους γονείς της, έναν αρχιτέκτονα και μία δασκάλα, να χωρίζουν όταν εκείνη ήταν 9 ετών.

Το ψευδώνυμό της, όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, υιοθετήθηκε από την ίδια μετά από πρόταση του πρώην συζύγου της, Νορμπέρτο Μάρκος, τον οποίο γνώρισε στο Περού όταν πήγε να εργαστεί το 2001 και ο οποίος μέχρι τις αρχές του έτους ήταν και ο παραγωγός της.

Ύστερα από 22 χρόνια σχέσης, ο χωρισμός τους απασχόλησε στις αρχές του έτους τα τοπικά ψυχαγωγικά προγράμματα και τις ιστοσελίδες, όπως και το νέο της ειδύλλιο με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Ήταν μια εβδομάδα μετά τις προκριματικές εκλογές, στις 13 Αυγούστου, όταν ανακοινώθηκε ότι ο άκρως φιλελεύθερος Χαβιέρ Μιλέι είχε σχέση με τη Φλόρες.

fatima

Τώρα που ο Μίλεϊ εξελέγη πρόεδρος της Αργεντινής, η Φλόρες θα γίνει πρώτη κυρία και θα μπορούσε να ζήσει στην προεδρική κατοικία Olivos, στο ίδιο σπίτι όπου έζησε προηγουμένως η πραγματική Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ για 12 χρόνια: πρώτα ως πρώτη κυρία, μεταξύ 2003 και 2007, και στη συνέχεια ως πρόεδρος μέχρι το 2015.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ντόναλντ Τραμπ: Παρενέβη «στον αέρα» του FOX και εκθείασε την αστυνομία για την εκκένωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) εκθείασε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για την απομάκρυνση φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών από κτίριο του Πανεπιστημ...

Φόρτωση άρθρων...