Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Γερμανία: Ο Σολτς ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί «σύντομα» με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν στη Μόσχα

Πλανήτης

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι θα συναντηθεί «σύντομα» με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα, χωρίς να διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία.

«Σύντομα θα μιλήσω (με τον Πούτιν) στη Μόσχα για τα αναγκαία θέματα. Χρειάζεται μια συντονισμένη πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ», είπε ο Σολτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση ZDF. «Είναι προγραμματισμένη και θα συμβεί σύντομα» πρόσθεσε, αναφερόμενος στην επίσκεψη. Σημείωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο καγκελάριος πρόκειται να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 7 Φεβρουαρίου στον Λευκό Οίκο, για να συζητήσουν την ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Αναστολή παράδοσης όπλων στο Ισραήλ αν εξαπολύσει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι ο πιο στενός σύμμαχος του Ισραήλ. Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας η Ουάσιγκτον επαναλαμβάνει ότι η στήριξή της προς το Τελ Αβίβ...

Σαν σήμερα - 9 Μαΐου

Γεγονότα 1502: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά από την Ισπανία για τον τέταρτο και τελευταίο του ταξίδι στο Νέο Κόσμο. 1908: Φρίκη στον Πειραιά. Η Μαρία Παπαδάκη τεμαχίζει το ν...

Φόρτωση άρθρων...