Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Η αποκαλυπτική κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη Τραμπ - Οι μεταξωτές πιτζάμες, το χαστούκι και η Ιβάνκα

Άρχισε σήμερα η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση και την σεξουαλική τους συνεύρεση. 

Αν και πολλά από όσα περιγράφει, είναι γνωστά και έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, πολλές από τις λεπτομέρειες είναι αποκαλυπτικές.

Όπως ανέφερε, ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχτηκε με μεταξωτές πιτζάμες στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, το 2006,. Της ζήτησε να τον χαστουκίσει και εκείνη το έκανε, είπε η πορνοστάρ. Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά, η 45χρονη Ντάνιελς είπε ότι ενοχλήθηκε από τις συχνές διακοπές του Τραμπ και τον ρώτησε: «Είστε πάντα τόσο αλαζόνας και πομπώδης;».

Η Στόρμι Ντάνιελς είπε ότι η πόρτα της σουίτας του ξενοδοχείου του Τραμπ ήταν “ανοιχτή” όταν έφτασε εκεί, οπότε μπήκε σε μια τεράστια σουίτα με ασπρόμαυρο πλακάκι στο πάτωμα. Ακόμα, ανέφερε ότι ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ φορούσε μεταξωτές ή σατέν πιτζάμες όταν την υποδέχτηκε, κάτι για το οποίο τον κορόιδευε. “Ξέρει ο κύριος Χέφνερ ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;” λέει ότι τον ρώτησε, αναφερόμενη στον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ.
Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δείπνου τους, η Ντάνιελς λέει ότι ο Τραμπ της πρότεινε να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου του The Apprentice. Είπε όμως ότι πίστευε πως θεωρούσε λογικό ένα μεγάλο δίκτυο να μην επιτρέψει σε μια σταρ ταινιών ενηλίκων να συμμετάσχει στην εκπομπή. Επίσης, είπε ότι ο Τραμπ της είπε ότι του θύμιζε την κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ, λέγοντας ότι οι άνθρωποι την υποτιμούσαν και αυτήν, επειδή ήταν όμορφη.

Η Στόρμι Ντάνιελς λέει ότι εκείνη την εποχή ήθελε να την παίρνουν στα σοβαρά ως συγγραφέα και σκηνοθέτη, τόσο εκτός της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων όσο και εντός αυτής.

«Οι μα….ες»

“Αυτά είναι μ…..ες”, φάνηκε να λέει ο Τραμπ καθώς παρακολουθούσε την Ντάνιελς, από το τραπέζι του κατηγορουμένου. Μέχρι το μεσημέρι, η Ντάνιελς δεν είχε ακόμη καταθέσει για τη σεξουαλική συνεύρεση που έχει πει ότι έλαβε χώρα σε εκείνη τη συνάντηση. Στο δικαστήριο οι δύο πλευρές μάχονται γύρω από τα αν θα ακουστούν οι πικάντικες λεπτομέρειες γύρω από την σεξουαλική συνεύρεση  του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ και την άλλοτε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Ο 77χρονος πολιτικός και επιχειρηματίες κατηγορείται ότι παραποίησε επαγγελματικά αρχεία για να καλύψει την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Ντάνιελς, τα οποία έδωσε για να εξαγοράσει τη σιωπή της κατά τη διάρκεια των Εκλογών του 2016. 

Έχει δηλώσει αθώος και αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ.

Η πρώτη συνάντηση

Η Ντάνιελς κατέθεσε ότι γνώρισε τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Τάχο, στο οποίο ο Τραμπ ήταν διαγωνιζόμενος. Είπε ότι ένας συνεργάτης της ανέφερε στον Τραμπ ότι η Daniels σκηνοθετεί και ταινίες κι εκείνος απάντησε:  “Ω, σκηνοθετείς κι εσύ – πρέπει να είσαι η έξυπνη”. , κατέθεσε η Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς είπε στους ενόρκους ότι αργότερα μέσα στην ημέρα, ο σωματοφύλακας του Τραμπ την πλησίασε και της είπε ότι ο Τραμπ θα ήθελε να δειπνήσει μαζί του. Εκείνη απάντησε αρνητικά αλλά μετά είπε ότι άλλαξε γνώμη αφού ένας δημοσιογράφος την έπεισε ότι το δείπνο θα μπορούσε να αποτελέσει μια σπουδαία ιστορία.

Στην σουίτα, η Ντάνιελς είπε ότι ζήτησε από τον Τραμπ να αλλάξει κι εκείνος ευγενικά υποχρεώθηκε, να βγάλει τις πυζαμες του, είπε. Η υποτιθέμενη συνάντηση έλαβε χώρα ενώ ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με τη σημερινή του σύζυγο, τη Μελάνια. Ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς.

Ο Τραμπ πέρασε ένα σημείωμα στη δικηγόρο υπεράσπισής του την Τρίτη και μερικές φορές φαινόταν να κλείνει τα μάτια του ενώ άκουγε την κατάθεσή της.

Μετά το διάλειμμα, ο δικαστής Χουάν Μερτσάν είπε στους εισαγγελείς να αποσύρουν τις ερωτήσεις για τις λεπτομέρειες της συνάντησης. “Ο βαθμός λεπτομέρειας στον οποίο μπαίνουμε είναι απλώς περιττός”, είπε.

Ο Μέρτσαν είχε προηγουμένως αποφασίσει ότι η Ντάνιελς θα μπορούσε να πει στους ενόρκους ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ, παρά τις αντιρρήσεις της νομικής ομάδας του Τραμπ. Η εισαγγελέας Σούζαν Χόφινγκερ δήλωσε ότι η κατάθεση ήταν απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η ιστορία και να τεκμηριωθεί η αξιοπιστία της Ντάνιελς.

“Όσον αφορά τη σεξουαλική πράξη, η περιγραφή  θα είναι απλά πολύ βασική. Δεν πρόκειται να περιλαμβάνει περιγραφές των γεννητικών οργάνων ή κάτι τέτοιο”, είπε  η Χόφινγκερ.

Ο Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, έχει δηλώσει αθώος σε 34 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων.

Οι εισαγγελείς απέδειξαν ότι η υπογραφή του πρώην προέδρου ήταν σε πληρωμές που βρίσκονται στο επίκεντρο της υπόθεσης. Λένε ότι ο Τραμπ χαρακτήρισε ψευδώς τις πληρωμές προς τον δικηγόρο του Μάικλ Κόεν το 2017 ως νομικά έξοδα, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για αποζημιώσεις συνολικά 130.000 δολαρίων για την απόκρυψη χρημάτων, που είχε καταβάλει ο Κόεν στην Ντάνιελς.

Οι εισαγγελείς λένε ότι αυτό ισοδυναμεί με παράνομο σχέδιο για να επηρεάσει τις Εκλογές του 2016 εξαγοράζοντας τη σιωπή ανθρώπων με δυνητικά επιζήμιες πληροφορίες. Οι δικηγόροι του Τραμπ πρότειναν ότι η Ντάνιελς επεδίωκε έναν ρόλο στο ριάλιτι του Τραμπ, το «The Apprentice».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο σύμφωνα με νέα ενημέρωση των αρχών. Το ειδικό ποινικό δικαστήριο της Σλοβακίας απο...

«Κατακλυσμός» σε Βέλγιο, Γαλλία και Γερμανία - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε κατοικίες

Μεγάλες υλικές ζημιές στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές του τελευταίου 24ώρου. Στο Βέλγιο, η περιοχή της Λιέγης επλήγη ιδιαίτερα, τη νύχτ...

Φόρτωση άρθρων...