Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Η Ρωσία δημιούργησε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το Ντονμπάς

Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την περιοχή Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία έχει δημιουργήσει η Ρωσία. Αυτό δήλωσε αξιωματούχος της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, όπως μετέδωσε σήμερα το Interfax.

Την ίδια ώρα, αυτονομιστές ηγέτες στην περιφέρεια Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας κατήγγειλαν ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν με το πυροβολικό πέντε κοινότητες στην αυτοανακηρυγμένη Λαϊκή Δημοκρατίας τους τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ακόμα, εργοστάσιο σιδηροκράματος υπέστη ζημιές και η ηλεκτροδότησή του έχει κοπεί, είπε εκπρόσωπος της αυτοανακηρυγμένης Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, σύμφωνα με το πρακτορείο. Δεκαοκτώ σπίτια και βρεφονηπιακός σταθμός υπέστησαν ζημιές από τα πλήγματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Σε τεντωμένο σχοινί οι συνομιλίες για εκεχειρία

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει σήμερα εντατικούς βομβαρδισμούς στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, για να ενταθεί η «πίεση» στη Χαμάς, μερικές ώρες προτού διεξαχθούν νέες έμμεσες ...

«Όχι» του Ισραήλ στην κατάπαυση του πυρός - «Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα»

Το Πολεμικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι το Ισραήλ συνεχίζει την επιχείρηση στη Ράφα για να ασκήσει στρατιωτική πίεση στη Χαμάς, προκειμένου να προωθήσει την απελευθέρωση των ομ...

Φόρτωση άρθρων...