Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Η Σάνα Μαρίν για το επίμαχο φιλί με τον τραγουδιστή: «Δεν υπάρχει κάτι απρεπές»

Απάντηση έδωσε η Σάνα Μαρίν για το επίμαχο φιλί με τον ροκ τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι, η Πρωθυπουργός της Φινλανδίας αναφέρθηκε στο βίντεο, όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του άνδρα που μοιάζει με φιλί στον λαιμό της.

Η Σάνα Μαρίν αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής, Olavi Uusivirta, και είπε ότι απλώς της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο.

«Δεν έκανα κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον άντρα μου»

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής, αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές για τα βίντεο με τη Σάνα Μαρίν. Το ένα δείχνει τη Φινλανδή Πρωθυπουργού σε κλαμπ αλλά και ένα άλλο σε πάρτι σε σπίτι.

Το βίντεο στο κλαμπ με το φιλί:

Αλλά άλλοι πολιτικοί του κόμματος της αντιπολίτευσης επέκριναν τόσο την Φινλανδή Πρωθυπουργό όσο και τα Μέσα Ενημέρωσης, λέγοντας ότι μιλούν για πάρτι αντί για πιο σημαντικά εσωτερικά προβλήματα.

Ο χορός της Σάνα Μαρίν στο πάρτι:

Η Πρωθυπουργός της Φινλανδίας έχει αρνηθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, στα πάρτι αυτά αλλά και γενικότερα, και έκανε τεστ για ουσίες την Παρασκευή, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόρτωση άρθρων...