Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Η στιγμή της έκρηξης σε σπίτι

Πλανήτης

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα σπίτι ανατινάχτηκε στη δυτική Πενσυλβάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 38χρονος και ο 12χρονος γιος του και τραυματίστηκε ένα άτομο.

Το σπίτι στο Rustic Ridge Drive στο Plum Borough φαίνεται σε πλάνα από κάμερα κουδουνιού πόρτας, να εκρήγνυται το Σάββατο. Τα αίτια της έκρηξης διερευνώνται, με αξιωματούχους της κομητείας Allegheny να λένε ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Plum, Lanny Conley, δήλωσε ότι ο ιατροδικαστής της κομητείας Allegheny διαπίστωσε ότι τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη. Δύο από τα πέντε νεκρά θύματα ταυτοποιήθηκαν ως ο Κέισι Κλόντς και ο γιος του, Κίγκαν, ανέφερε η Trib.

Άλλα δύο σπίτια καταστράφηκαν επίσης και περίπου δώδεκα άλλα υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη στο προάστιο του Πίτσμπουργκ. 

Ο Κέισι και ο Κίγκαν, που ζούσαν στο κοντινό Brookside Drive, βρίσκονταν στο σπίτι στο 141 Rustic Ridge Drive όταν εξερράγη. Δεν ήταν σαφές τι έκαναν εκεί, αν και η οικογένεια είπε ότι ο Κέισι ήταν φίλος με τους γείτονες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Φόρτωση άρθρων...