Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Η συζήτηση Χρυσοχοΐδη με νέους για την παραβατικότητα ανηλίκων (Video)

Βίντεο για την παραβατικότητα ανηλίκων ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην αρχή του βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να πλησιάζουν παρέες νεαρών στον δρόμο και να τους δίνουν συμβουλές για την ασφάλειά τους, αλλά και να κάνουν ελέγχους στοιχείων. Ακόμα, διαβεβαίωσαν τους νεαρούς πως βρίσκονται στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάθεται να κάνει μια «χαλαρή» και «ελεύθερη» κουβέντα με νέους ανθρώπους, ζητώντας τη γνώμη τους για την παραβατικότητα ανηλίκων.

Το περιβάλλον που μεγάλωσε κάποιος, η μουσική που ακούει πλέον η νεολαία, αλλά και τα χρόνια του κορωνοϊού, ήταν κάποιες από τις γνώμες που άκουσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το τι παίζει ρόλο στην παραβατικότητα των ανηλίκων.

Έπειτα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαρίθμησε τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε οι νέοι να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια.

«Μιλάμε για τις δράσεις μας, για την προστασία των ανηλίκων, την αποτροπή και την αντιμετώπιση της νεανικής βίας και παραβατικότητας, που αποτελούν προτεραιότητά μας», γράφει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στο MEGA αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Mάτι: Είναι ...

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Φόρτωση άρθρων...