Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις: Νεκροί 1.500 ένοπλοι της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος

Πλανήτης

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν ότι εντοπίστηκαν επί ισραηλινού εδάφους σοροί 1.500 ανδρών της Χαμάς.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκαν στο σημείο κοντά στα σύνορα με τη Γάζα οι 1.500 σοροί.

Παράλληλα, οι IDF επιβεβαίωσαν ότι 900 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου με τη Χαμάς και έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα 123 νεκρών στρατιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας της Χαμάς την Δευτέρα ανακοίνωσε ότι από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής 687 άνθρωποι και άλλοι 3.726 τραυματίστηκαν. Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν 140 παιδιά και 105 γυναίκες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Πρακτικά μετά την επιβεβαίωση από τις IDF για τις 1.500 σορούς ενόπλων της Χαμάς, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων και από τις δύο πλευρές μετά την επίθεση της παλαιστινιακής ένοπλης οργάνωσης ανεβαίνει σε 3.100.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...