Κυριακή
05 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: 35χρονη σκότωσε τα 2 παιδιά της στο Κολοράντο και συνελήφθη στη Βρετανία

Πλανήτης

Συνελήφθη η 35χρονη μητέρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ που κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιά της. Η Kimberlee Singler, που βρισκόταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών με τον πρώην σύζυγό της και σε λίγες μέρες θα την έχανε κατηγορείται ότι σκότωσε δύο από τα παιδιά της πριν εξαφανιστεί.  

Η Σίνγκλερ συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση σε άγνωστη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο το Σάββατο, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρίνγκς.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία, ανταποκρινόμενη σε κλήση που έγινε στο 911 για διάρρηξη σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο 5300 block του Palomino Ranch Point, στα βορειοανατολικά της πόλης, γύρω στις 12.30 π.μ. στις 19 Δεκεμβρίου, βρήκε τη Singler και την 11χρονη κόρη της, που ήταν ακόμα ζωντανή, ξαπλωμένες, δίπλα στα πτώματα της άλλης κόρης της, 9 ετών, και του γιου της, 7 ετών.

Η Singler και η 11χρονη κόρη της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένες. Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι έπειτα από έρευνα, διαπίστωσε ότι η κλήση στο 911 ήταν ψεύτικη. Η 11χρονη επέζησε και αναρρώνει ενώ η μητέρα εξαφανίστηκε.

Η 11χρονη κόρη της βγήκε από το νοσοκομείο λίγες μέρες μετά το περιστατικό. Αναρρώνει από τα τραύματά της και δεν είναι με τη μητέρα της.

Η 35χρονη αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα φόνου. Οι κατηγορίες για κάθε υποτιθέμενο έγκλημα διπλασιάστηκαν λόγω του ότι τα παιδιά ήταν κάτω των 12 ετών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...