Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Αστυνομικοί στο Τέξας έκαναν έλεγχο σε λάθος όχημα

Πλανήτης

Ένα λάθος αστυνομικού σε έλεγχο οχήματος θα μπορούσε να αποβεί ολέθριο στο Τέξας των ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα αρχικά των πολιτειών που έχουν οι πινακίδες και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια στην οποία είχαν περάσει χειροπέδες.

«Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και βγες έξω. Ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό. Ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό σου, κάντο τώρα. Ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο. Βγες αργά από το όχημα», ακούγεται να λέει αστυνομικός. Με προτεταμένα τα όπλα οι αστυνομικοί ελέγχουν το ύποπτο όχημα.

«Επιβάτη πίσω από τη θέση του οδηγού. Άνοιξε την πόρτα και βγες από το αυτοκίνητο αργά. Βγες από το αυτοκίνητο», συνέχισε ο αστυνομικός.

Η πληροφορία από τα κεντρικά ήταν πως μέσα στο ύποπτο όχημα υπήρχε όπλο.

«Επιβάτες του αυτοκινήτου, τα χέρια έξω από το όχημα. Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα όπλο εκεί μέσα. Αν το αγγίξετε ίσως να δεχθείτε πυρά. Οπότε προσοχή. Μην αγγίξετε το όπλο», αναφέρεται συμπληρωματικά.

Από το κέντρο τους ενημερώνουν πως έχουν σταματήσει λάθος όχημα. Έψαχναν αυτοκίνητο από την Αριζόνα όχι από το Άρκανσο.

«Φαίνεται ότι έχω κάνει λάθος. Έψαξα την πινακίδα με τα αρχικά πολιτείας ΑΖ για Αριζόνα αντί για AR, αυτό συνέβη. Έκανα λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός αναγνωρίζοντας το λάθος του.

«Όμως, όλο αυτό θα μπορούσε να πάει πολύ στραβά για εμάς», φέρεται να λέει η ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η Ντιμίτρια Χερντ με τον σύζυγό της στη θέση του συνοδηγού και τον γιο της μαθητή της έκτης δημοτικού μαζί με τον ανιψιό της, στο πίσω κάθισμα.

Η Χερντ και ο γιος της διατάχθηκαν να βγουν από το όχημα και τους πέρασαν χειροπέδες. Αφού ηρέμησαν τα πράγματα, ο σύζυγος της Χερντ ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι φοβόταν για τη ζωή του γιου του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Φρίσκο του Τέξας ζήτησε συγγνώμη με γραπτή δήλωση, σημειώνοντας ότι το τμήμα αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

AstraZeneca: Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊου θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Ο φαρμακευτικός κολοσσός AstraZeneca φέρεται να παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο της κατά του κορωνοϊού, με την εμπορική ονομασία Covishield, μπορεί να προκαλέσει σπάνιες παρενέργειες, ό...

Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

Αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου. Ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπ...

Σαν σήμερα - 30 Απριλίου

Γεγονότα 1789: Ο Τζωρτζ Ουάσινγκτον ορκίζεται 1ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. 1803: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγοράζουν την περιοχή της Λουιζιάνα από τη Γαλλία για 15 εκατομμύρια δολάρια. ...

Φόρτωση άρθρων...