Τρίτη
16 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε έξι ανθρώπους σε κοινότητα του Μισισίπι

Πλανήτης

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε έξι ανθρώπους στην κοινότητα Αρκαμπάτλα του Μισισίπι, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NBC5, που επικαλείται τον σερίφη της κομητείας Τέιτ, τον Μπραντ Λανς, ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μέσα σε ένα κατάστημα της Αρκαμπάτλα ενώ μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης τον πυροβόλησε.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν άλλα τέσσερα πτώματα, δύο μέσα σε ένα σπίτι και δύο έξω από αυτό.

Οι βοηθοί του σερίφη εντόπισαν ένα όχημα στον ίδιο δρόμο όπου βρίσκονται τα σπίτια και συνέλαβαν έναν ύποπτο, ο οποίος δεν πρόβαλε αντίσταση.

Το κίνητρο του δράστη παραμένει αδιευκρίνιστο προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Viral η εικόνα του κοιμισμένου Τραμπ στο δικαστήριο – Προκλητικός, δεν έδωσε σημασία στην έδρα

Ξεκίνησε χθες στη Νέα Υόρκη η ιστορική ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη ...

Ντουμπάι: Απίστευτες εικόνες από τη σφοδρή κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι (Videos &Photos)

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έπληξε το Ντουμπάι. Καταρρακτώδεις βροχές, ακόμη και χαλάζι έπεσαν σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν στο Ντουμπάι όπ...

Φόρτωση άρθρων...