Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Έρευνα του FBI στη βίλα του Ντόναλντ Τραμπ για απόρρητα έγγραφα (Video)

Πλανήτης

Νέα πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ πυροδότησε η έρευνα του FBI στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ για απόρρητα έγγραφα που φέρεται ότι πήρε μαζί του φεύγοντας από το Λευκό Οίκο.

Δεκάδες πράκτορες του FBI μπήκαν στη βίλα του Τραμπ στη Φλόριντα μέσα στη νύχτα με ένταλμα και ερεύνησαν όλους τους χώρους αναζητώντας απόρρητα έγγραφα στο πλαίσιο της έρευνα για την εισβολή των οπαδών του Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με το CNN, κατασχέθηκαν έγγραφα, ενώ έχουν ήδη κατασχεθεί ακόμα 15 κιβώτια σε προηγούμενες έρευνες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρισκόταν στην έπαυλη, όμως οπαδοί του έσπευσαν στη περιοχή καταγγέλλοντας… κομμουνιστικές πρακτικές, ενώ ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος είπε ότι οι πράκτορες άνοιξαν ακόμα και το χρηματοκιβώτιο του σαν να είναι οι ΗΠΑ είναι τριτοκοσμική χώρα.

Οι οπαδοί του λένε ότι το σύστημα προσπαθεί να εμποδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ από το να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.

Ταυτόχρονα επικαλούνται τις εικόνες του νυν Προέδρου Μπάιντεν που δεν κατάφερε να βάλει μόνος το σακάκι του όταν βγήκε από το προεδρικό ελικόπτερο και χρειάστηκε να τον βοηθήσει η σύζυγός του.

Το προεδρικό ζεύγος επέστρεφε στην Ουάσιγκτον από το Κεντάκι, όπου είχε επισκεφθεί τους πληγέντες από τις πλημμύρες, και όταν έβαλε τελικά το σακάκι ο Μπάιντεν του έπεσαν κάτω τα γυαλιά.

Δείτε το βίντεο του MEGA: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Ιλινόις: Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι έσπειρε τον τρόμο - 4 νεκροί και 5 πέντε τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον απολογισμό να ανέρχεται στους τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες. Ένας 22χρονος ύποπτος συνελήφθη μετ...

Φόρτωση άρθρων...