Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Γυναίκα ράπερ δολοφόνησε τον μάνατζέρ της

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άντρα από γυναίκα ράπερ στο Μαϊάμι στις ΗΠΑ. Σε εικόνες από κάμερα ασφαλείας, η 27χρονη ράπερ Key Vhani βγαίνει από το λευκό αυτοκίνητο.

Έρχεται στα χέρια με έναν άντρα που επέβαινε μαζί της στο όχημα. Από το αυτοκίνητο βγαίνει και ο μάνατζερ της ο οποίος συμμετέχει στον καυγά.

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα βγάζει από την τσέπη της ένα όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τον μάνατζερ της ο οποίος πέφτει κάτω νεκρός.

Ο τρίτος συνεπιβάτης του οχήματος την χτυπά στην συνέχεια με το αυτοκίνητο και φεύγει.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο άνδρας με τον οποίο είχε αρχικά τσακωθεί η ράπερ, παρασέρνει την 27χρονη με το λευκό αυτοκίνητο και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ίδιο κάνει και η Key Vhani αφού σηκώνεται όρθια μετά την παράσυρσή της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η ράπερ Kevhani Camilla Hicks υποστήριξε ότι φοβήθηκε λόγω του μεγέθους του θύματος, προσθέτοντας ότι τον άκουσε να της λέει «θα σε σκοτώσω με ένα χτύπημα». 

Ο μάνατζέρ της κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Columbia: Πρόταση μομφής κατά της προέδρου από καθηγητές γιατί κάλεσε την Αστυνομία για τους διαδηλωτές

Η ένωση καθηγητών πανεπιστημίου του Columbia καταθέτει πρόταση μομφής κατά της προέδρου του Columbia Minouche Shafik γιατί κάλεσε την Αστυνομία για να σπάσει την κατάληψη των φιλοπ...

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ - Κοντά στα 7 δισ. δολάρια η αξία τους

Διακόπτει όλες τις εξαγωγές προς το Ισραήλ και τις εισαγωγές από την ίδια χώρα η Τουρκία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Bloomberg δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, χωρίς να έχει υπάρξε...

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δε θα δεχθώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι ...

Φόρτωση άρθρων...