Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Μακελειό σε σούπερ μάρκετ στη Βιρτζίνια – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Πλανήτης

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ Walmart στην περιοχή Τσέσαπικ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της δημαρχίας της πόλης, που επικαλείται την αστυνομία, ο δράστης είναι νεκρός.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο WAVY, κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο απολογισμός.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για περιστατικό στην περιοχή Sam’s Circle στις 10:15 μμ και όταν έφτασαν στο σημείο είδαν άτομα νεκρά και τραυματίες.

Αμέσως στήθηκε τεράστια επιχείρηση και εισήλθαν μέσα στους χώρους του σούπερ μάρκετ για να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Λίο Κοζίνσκι, δήλωσε ότι οι Αρχές πιστεύουν ότι υπήρχε μόνο ένας ένοπλος, επιβεβαιώνοντας ότι είναι νεκρός.

Όπως είπε ο ίδιος, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το μακελειό έλαβε τέλος όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν πως δράστης της επίθεσης ήταν ένας από τους διευθυντές του καταστήματος, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - «Καταρρίψαμε 3 drones» λέει η Τεχεράνη

Νέο παγκόσμιο συναγερμό προκάλεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι πληροφορίες από Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλούνται ABC, CNN, NBC, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ χτύπησε...

New York Times: Η λάθος εκτίμηση που οδήγησε στην κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ισραηλινοί αξιωματούχοι υπολόγισαν λανθασμένα τη σοβαρότητα της απάντησης του Ιράν στο χτύπημα της 1ης Απριλίου σε κτίριο στη Δαμασκό, στο οποίο σκοτώθηκαν αρκετοί διοικητές του τω...

Φόρτωση άρθρων...