Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και προσπάθησε να πνίξει το τρίτο

Πλανήτης

Η Λίντσει Κλάνσι, μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται οτι στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και οτι προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό της προτού προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η 32χρονη γυναίκα από το Plymouth, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και τρεις κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης και του 3χρονου γιου της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Tιμ Κρουζ.

Η Κλάνσι αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστώνης αλλά βρίσκεται υπό κράτηση. Η αστυνομία απάντησε σε μία κλήση από το σπίτι της οικογένειας στο Duxbury - μια πόλη περίπου 35 μίλια νοτιοανατολικά της Βοστώνης - αφού ο σύζυγος της τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει ότι πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού, είπε ο Κρουζ.

«Οι αρχές εντόπισαν στη συνέχεια τρία παιδιά στο σπίτι κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή σημάδια σοβαρού τραύματος», είπε ο Κρουζ. Η πεντάχρονη Κόρα και ο 3χρονος Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ένα αγοράκι 7 μηνών εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης όπου μεταφέρθηκε και παραμένει σε θεραπεία.

Η Κλάνσι φαίνεται να στραγγάλισε τα παιδιά της, είπε ο Κρουζ, αν και ο ιατροδικαστής θα εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου τις επόμενες ημέρες. «Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και διεξάγεται μία συνεχιζόμενη έρευνα», είπε ο Κρουζ. Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Κλάνσι να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη όταν φέρεται να έκανε την απόπειρα δολοφονίας-αυτοκτονίας, είπαν πηγές στο CBS Boston. Είχε πάρει άδεια από τη θέση της ως νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Η προγιαγιά των παιδιών, Ρίτα Μάσγκροουβ, είπε στο NBC Boston ότι τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο όταν μίλησε στη μητέρα τους την περασμένη εβδομάδα. «Είναι ένα αρκετά σοκαριστικό πράγμα και είναι αποκαρδιωτικό», είπε καθώς άφησε λουλούδια σε ένα μνημείο έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Η θεία των παιδιών Donna Jesse πρόσθεσε ότι, «Ήταν όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα, είχαν μια όμορφη ζωή». Η τραγωδία έχει αναστατώσει την τοπική κοινότητα, ειδικά τους άνδρες της αστυνομίας που αντιμετώπισαν τη φρικτή σκηνή.

Οι αστυνομικοί έκλαιγαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης. «Θέλω να επαινέσω περαιτέρω τον επαγγελματισμό και το έργο των πρώτων ανταποκριτών του Duxbury και της Mass State Police», είπε ο Κρουζ. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς δεν θα ξεχάσουν αυτό που είδαν χθες το βράδυ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκός Οίκος: Αντιδημοκρατικές οι ρωσικές εκλογές, κανένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Μπάιντεν στον Πούτιν

Η Ουάσινγκτον ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ότι oι ρωσικές εκλογές που οδήγησαν στην ανανέωση της θητείας του Βλαντίμιρ Πούτιν δεν ήταν ελεύθερες, και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειτ...

Παραλήρημα Ερντογάν: Η Κύπρος θα ήταν όλη δική μας σήμερα, αν δεν σταματούσαμε το 1974

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε κατά τη διάρκεια δείπνου σε στρατιώτες της 4ης Διοίκησης του τουρκικού Στρατού, όπου αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι αν δεν...

Φόρτωση άρθρων...