Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες (Videos&Photos)

Πανικός επικράτησε σε νοσοκομείο της Ατλάντα στις ΗΠΑ, καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ. Από τους πυροβολισμός ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν.

Οι αστυνομικές Αρχές της Ατλάντα διεξάγουν έρευνες για να βρουν και να συλλάβουν ένοπλο ο οποίος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο. 

Oι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και δεκάδες σοβαρά τραυματίες στον δρόμο West Peachtree, στο ιατρικό κέντρο Northside Hospital Medical.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις τραυματίες. Η αστυνομία της Ατλάντα μίλησε, μέσα από ανακοίνωσή της, για πολλούς ανθρώπους που δέχθηκαν τα πυρά του ενόπλου, ενώ ανέφερε ότι ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και πως το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τραυματίες να απομακρύνονται σε φορεία και ασθενοφόρα να αναχωρούν από το σημείο της επίθεσης. 

Ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί, όμως οι Αρχές έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του υπόπτου, τον οποίο ακόμη δεν έχουν ταυτοποιήσει.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Με δημόσια έκκλησή τους, παρακαλούν όποιον γνωρίζει περισσότερα για τον δράστη να ενημερώσει, ενώ κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο άνδρα που παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας την περιοχή. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των τραυματιών όπως και η κατάστασή τους. 

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Έξω από το νοσοκομείο, όπου έγινε η επίθεση, επικρατεί πανικός, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται κρυμμένοι σε ειδικά σημεία προσπαθώντας να γλιτώσουν. 

Οι ΗΠΑ έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις ένοπλες επιθέσεις, φέτος, καθώς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 189 μαζικά χτυπήματα, με το ζήτημα της οπλοκατοχής να παραμένει πιο επίκαιρο παρά ποτέ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καζακστάν: Πρώην υπουργός σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη φριχτή δολοφονία της συζύγου πρώην υπουργού στο Καζακστάν από τα ίδια του τα χέρια. Η δολοφονία καταγράφεται καρέ καρέ σε ένα σοκαριστικό...

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Φόρτωση άρθρων...