Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Το Ισλαμικό Κράτος απευθύνει κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

Κάλεσμα απευθύνει το Ισλαμικό Κράτος σε υποστηρικτές του να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, μέσω βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων TamTam.

Στο βίντεο, μέρος του οποίου προβλήθηκε από την ιστοσελίδα της φλαμανδόφωνης εφημερίδας Het Laatste Nieuws, υπάρχουν στιγμιότυπα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο.

Ακόμα, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το βίντεο δείχνει εικόνες από την κατεστραμμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι δημιουργοί του βίντεο καταγγέλλουν τα «εγκλήματα που διέπραξαν οι Εβραίοι εναντίον των αδελφών μας στη Γάζα». Στη συνέχεια, καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Τα βελγικά Μέσα Ενημέρωσης επισημαίνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι «στοχεύει ρητά τους Εβραίους».

«Θα ζήσουν τη ζωή τους με διαρκή φόβο, χωρίς να ξέρουν πότε θα έρθει η ώρα της κρίσης», αναφέρεται στο βίντεο των τζιχαντιστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Φόρτωση άρθρων...