Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ισπανία: Φωτιά περικύκλωσε τρένο, πανικόβλητοι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια (Videos)

Δραματικές στιγμές έζησαν επιβάτες τρένου στην Ισπανία, καθώς περικυκλώθηκε η πυρκαγιά.

Όταν οι φλόγες κύκλωσαν το τρένο, σε περιοχή βορειοδυτικά της Βαλένθια, ο οδηγός ζήτησε από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς θα έκανε όπισθεν την αμαξοστοιχία.

Ωστόσο, ορισμένοι πανικοβλήθηκαν και έσπασαν τα τζάμια και άρχισαν να τρέχουν μακριά.

Δέκα από αυτούς τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν. Κανείς από όσους παρέμειναν στην αμαξοστοιχία δεν έπαθε τίποτα. Το τρένο επέστρεψε στον πλησιέστερο σταθμό.

Στο περιστατικό κινδύνεψαν και πυροσβέστες, οι οποίοι, πανικόβλητοι, άρχισαν να υποχωρούν όταν περικυκλώθηκαν και αυτοί από τις φλόγες.

Η συγκεκριμένη φωτιά έχει κάψει ήδη 60.000 στρέμματα, ενώ από την αρχή της χρονιάς στην Ισπανία έχουν σημειωθεί 400 μεγάλες πυρκαγιές και έχουν καεί πάνω από 275.000 εκτάρια δάσους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Στη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ είχε διακοπεί η ...

Σημάδια αποκλιμάκωσης στη Mέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το Iσραηλινό πλήγμα στην Ισφαχάν

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν υποστήριξε ότι «αυτό που έγινε την προηγούμενη νύχτα δεν ήταν επίθεση». Αναφερόμενος στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, είπε ότι «έμοιαζαν περισσότερο με...

Φόρτωση άρθρων...