Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ιταλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Στο νοσοκομείο του Μιλάνου εισήχθη ξανά ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας μπήκε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου έλαβε εξιτήριο μετά από μακρά παραμονή.

Ο 86χρονος πολιτικός έφυγε από το νοσοκομείο San Raffaele τον περασμένο μήνα μετά από έξι εβδομάδες θεραπείας για πνευμονική λοίμωξη που συνδέεται με χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου που επηρεάζει τα λευκά αιμοσφαίρια.

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο San Raffaele για να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις σε σχέση με τη γνωστή αιματολογική του ασθένεια», ανέφερε το δελτίο του νοσοκομείου. 

Ακόμα, πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι, οι οποίοι ήρθαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν σχετίζονταν με «καμία κρισιμότητα ή επιδείνωση» και ανταποκρίνονταν «στα κλινικά κριτήρια της συνήθους πρακτικής στην ιατρική».

Πηγή από το «Forza Italia» είπε ότι ο Μπερλουσκόνι μπορεί να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, μετά από διαρροές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι θα έμενε εκεί όλη τη νύχτα.

Κυβερνητική πηγή είπε στο Reuters ότι ο Μπερλουσκόνι είχε προγραμματίσει συνάντηση με ανώτερα μέλη της Forza Italia, συμπεριλαμβανομένων υπουργών, στο σπίτι του κοντά στο Μιλάνο για το Σάββατο, αλλά μένει να φανεί αν θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Συνελήφθη 16χρονος για τον σχεδιασμό επίθεσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησαν οι Αρχές της Γαλλίας. Ο 16χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσ...

Politico: Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν υπό άκρα μυστικότητα πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία και χρησιμοποιήθηκαν ήδη πριν από λίγες ημέρες, τόν...

Τουρκία: Συνελήφθησαν εργαζόμενοι σε φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης για τρομοκρατική δραστηριότητα

Οκτώ δημοσιογράφοι και τουλάχιστον εννέα Τούρκοι που εργάζονται σε φιλοκουρδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνελήφθησαν από τις Αρχές της Τουρκίας την Τρίτη, οι οποίοι κατηγορούνται ...

Φόρτωση άρθρων...