Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ιταλία: Χιονοστιβάδα παρέσυρε ορειβάτες - Τρεις αγνοούμενοι

Στιγμές αγωνίας ζουν στην Αόστα της βόρειας Ιταλίας. Τρεις ορειβάτες αγνοούνται μετά από χιονοστιβάδα που τους παρέσυρε, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 49χρονος εκπαιδευτής κατάφερε να επιβιώσει, να κατέβει στην κοιλάδα της Αόστα και να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από ιταλικές και γαλλικές ομάδες, ωστόσο οι εργασίες διακόπηκαν χωρίς αποτέλεσμα με τη δύση του Ηλίου και θα ξεκινήσουν εκ νέου αύριο, Παρασκευή, με το πρώτο φως της ημέρας.

Με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι ορειβάτες είναι περιορισμένες.

Νεότερες πληροφορίες για τους αγνοούμενους, ανέφεραν πως πρόκειται για έναν 39χρονο πρωταθλητή του σκι, έναν 44χρονο δάσκαλο του σκι και μια 37χρονη οικονομολόγο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ φοβάται ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους τη...

Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

Αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου. Ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπ...

Φόρτωση άρθρων...