Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ηθοποιός ευχαρίστησε τον Σατανά για τη νίκη του στις «Χρυσές Σφαίρες»!

Πλανήτης

Συνήθως οι ηθοποιοί όταν βραβεύονται για την ερμηνεία τους δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν όσους τους στάθηκαν και βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

Κάποιες φορές ευχαριστούν την οικογένεια τους ενώ άλλες τους φίλους ή τους συνεργάτες τους. Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που κινούνται διαφορετικά.

Όπως, για παράδειγμα, ο Κρίστιαν Μπέιλ που παραλαμβάνοντας το βραβείο Α' Αντρικού Ρόλου σε Κωμωδία/Μιούζικαλ για την ταινία "Vice", ευχαρίστησε τον Σατανά.

Ο Ουαλός ηθοποιός, βραβεύθηκε υποδυόμενος τον Ντικ Τσένεϊ, τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του νεότερου.

Ο ηθοποιός είπε παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα του: «Σατανά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πως να παίξω το ρόλο αυτό»!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Συγκλονίζουν οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ- «Είναι ακόμη πολύ όμορφη, δείχνει σαν να είναι ζωντανή»

Ανακουφισμένοι δήλωσαν σε συνέντευξή τους στη New York Post οι γονείς της Σάνι Λουκ, που επέστρεψε η σορός της κόρης τους στο Ισραήλ. Λίγες ώρες νωρίτερα σε μια επιχείρηση της Τ...

«Κατακλυσμός» σε Βέλγιο, Γαλλία και Γερμανία - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε κατοικίες

Μεγάλες υλικές ζημιές στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές του τελευταίου 24ώρου. Στο Βέλγιο, η περιοχή της Λιέγης επλήγη ιδιαίτερα, τη νύχτ...

Φόρτωση άρθρων...