Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Καναδάς: Φορτηγό συνθλίβει τζιπ σε χιονισμένο αυτοκινητόδρομο στο Οντάριο - Συγκλονιστικό βίντεο

53 τραυματίες σε ατύχημα με λεωφορείο λόγω σφοδρής χιονοθύελλας – Σε κρίσιμη κατάσταση αρκετοί επιβάτες

Πλανήτης

Κάμερα φορτηγού οχήματος κατέγραψε την στιγμή που ο οδηγός, εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας, διαπιστώνει ότι θα πέσει πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο 401, στην περιοχή του Οντάριο.

Η εικόνα είναι συγκλονιστική ενώ είναι άγνωστο τι έγινε μετά την σύγκρουση. Όπως ακούγεται να λέει ένας οδηγός περισσότερα από 50 οχήματα έχουν εμπλακεί στην καραμπόλα με την κάμερα να καταγράφει κατεστραμμένα φορτηγά και αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα.

Η χειμερινή καταιγίδα που πλήττει τον Καναδά προκάλεσε σημαντικές χιονοπτώσεις, ισχυρές ριπές παγωμένων ανέμων και χαμηλές θερμοκρασίες.

53 τραυματίες σε ατύχημα με λεωφορείο λόγω σφοδρής χιονοθύελλας – Σε κρίσιμη κατάσταση αρκετοί επιβάτες

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία του δυτικού Καναδά, έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανικής Κολομβίας.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα. Η περιοχή αυτή ωστόσο, σε απόσταση 3 ωρών ανατολικά του Βανκούβερ, πλήττεται από σφοδρή χιονοθύελλα τις τελευταίες ημέρες.

Συνολικά 53 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία και οι υγειονομικές υπηρεσίες κινητοποίησαν προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Οι αρχές δεν ήταν ωστόσο σε θέση να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους αν και τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι κατάσταση ορισμένων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Αναστάτωση έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, κα...

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Φόρτωση άρθρων...