Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Κάνσας: Με αίμα βάφτηκε το πάρτι για την κατάκτηση του Super Bowl - Νεκρή 45χρονη μητέρα και 22 τραυματίες (βίντεο)

Πλανήτης

Μια νεκρή και 22 τραυματίες, είναι ο απολογισμός της αιματηρής επίθεσης στο φινάλε της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Μεταξύ των 22 τραυματιών, τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι εννέα νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση τριών τραυματιών χαρακτηρίζεται «κρίσιμη», πέντε νοσηλεύονται σε «σοβαρή κατάσταση», ενώ ένας είναι ελαφρά τραυματισμένος. Άλλοι πέντε άνθρωποι αναζήτησαν ιατρική φροντίδα, είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, επισημαίνοντας πως δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο τραυματισμός τους προκλήθηκε από πυροβολισμό.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Δύο ένοπλοι συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται η προσπάθεια του πλήθους να αφοπλίσει τον έναν εκ των δύο ενόπλων και να βοηθήσει τις αρχές στη σύλληψή του. Στο ίδιο βίντεο φαίνεται και η σύλληψη του δεύτερου ενόπλου από την αστυνομία.

Στον εορτασμό της Τετάρτης αναμένονταν περίπου 1 εκατομμύριο παρελαύνοντες και 600 αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου.

Μητέρα δύο παιδιών η νεκρή από τους πυροβολισμούς

Μια μητέρα δύο παιδιών που εργαζόταν ως DJ είναι η νεκρή του τραγικού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Η Λίζα Λόπεζ εργαζόταν στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό KKFI και παρουσίαζε δική της εκπομπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...