Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καντίροφ: Φήμες ότι ο στενός σύμμαχος του Πούτιν βρίσκεται σε κώμα

Πλανήτης

Έντονη είναι η φημολογία ότι έχει πέσει σε κώμα ο Ραμζάν Καντίροφ, ο 46χρονος ηγέτης της Τσετσενίας και στενός σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Την φήμη φέρεται να επιβεβαιώνουν και οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας. 

O εκπρόσωπος Τύπου των ουκρανικών Μυστικών Υπηρεσιών, Αντρέι Γιουσόφ, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του  του έχει επιδεινωθεί. 

«Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρόκειται για τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις. Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για σοβαρά προβλήματα υγείας», πρόσθεσε ο Γιουσόφ.

Τον τελευταίο καιρό, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η υγεία του Τσετσένου ηγέτη είχε κλονιστεί σοβαρά. Από τις αρχές του χρόνου είχαν σχολιαστεί εμφανίσεις τους κατά τις οποίες ο Καντίροφ φαινόταν πολύ φουσκωμένος και συχνά δεν μπορούσε να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του. Πολλοί τότε έκαναν λόγο για πιθανό πρόβλημα στα νεφρά. Άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για δηλητηρίαση. 

Ο Ραμζάν Καντίροφ είναι διαβόητος για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους εχθρούς του και καυχιέται για τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες ομοφυλόφιλων στη χώρα του.

Στον πόλεμο της Ουκρανίας, παρουσίασε τον εαυτό του ως «χασάπη» στο λιμάνι της Μαριούπολης. Ωστόσο, στρατιωτικοί αναλυτές είχαν εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες ότι τα τσετσενικά στρατεύματά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη μάχη της Μαριούπολης με βάση τα βίντεο και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...