Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκε η σορός ενός εκ των τριών αγνοουμένων

Ανασύρθηκε η σορός ενός εκ των τριών θυμάτων που αγνοούνταν έπειτα από την κατάρρευση της γέφυρας «Francis Scott Key», ανακοίνωσαν οι Αρχές της Βαλτιμόρης στις ΗΠΑ. 

Οι διασώστες εντόπισαν ένα από τα οχήματα εργασιών που αγνοούνταν από τις 26 Μαρτίου, όταν κατέρρευσε η γέφυρα, και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, μεταδίδει το ABC News.

Η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ, το FBI και η Τροχαία του Μέριλαντ ανταποκρίθηκαν και εντόπισαν τη σορό, παγιδευμένη μέσα στο όχημα, σύμφωνα με το ABC News.

Η μεταλλική γέφυρα Francis Scott Key κατέρρευσε τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Μαρτίου, παρασύροντας στον θάνατο έξι εργάτες, όταν ένα τεράστιο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων προσέκρουσε πάνω σε έναν από τους πυλώνες στήριξης. Τα περισσότερα συντρίμμια έπεσαν στον ποταμό Πατάπσκο, εμποδίζοντας τη διέλευση πλοίων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

Αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου. Ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπ...

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

Φόρτωση άρθρων...