Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Νετανιάχου: Το Ιράν πίσω από όλους τους τρομοκράτες, θα νικήσουμε - Εξερράγησαν drones (Video)

Πλανήτης

Δριμεία επίθεση κατά του Ιράν εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά την επίσκεψή του στρατιωτική βάση υποδοχής και διανομής Τελ Χασόμερ.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός συναντήθηκε με στρατεύσιμους που θα υπηρετήσουν στις μάχιμες μονάδες των ταξιαρχιών Givati και Golani. Ήταν παρών όταν τους δόθηκαν στρατιωτικές στολές και πυρομαχικά.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής Κυβέρνησης υποστήριξε πως το Ιράν βρίσκεται πίσω από όλους τους τρομοκράτες, και υποσχέθηκε πως το Ισραήλ τελικά θα επικρατήσει.

Στο μεταξύ οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ επιβεβαίωσαν πληροφορίες ότι δύο επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Χεζμπολάχ εξερράγησαν στην περιοχή Beit Hillel στα βόρεια της χώρας.

Το βόρειο Ισραήλ δέχθηκε ξανά πυρά από τον Λίβανο. Επαναλαμβανόμενος συναγερμός σήμανε σε: Idmit, Hanita, Yaara, Metsuba, Shlomi.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Harrods: «Συγγνώμη» για τους βιασμούς που καταγγέλλεται πως διέπραξε ο Αλ Φαγέντ

Τα πολυκαταστήματα πολυτελείας Harrods του Λονδίνου ζήτησαν συγγνώμη σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι ο πρώην ιδιοκτήτης τους, ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μοχάμεντ...

Φόρτωση άρθρων...