Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κολομβία: Πώς επέζησαν τέσσερα παιδιά για σαράντα ημέρες μόνα τους στη ζούγκλα

Τέσσερα μικρά παιδιά, σχεδόν αποστεωμένα, κατάφεραν να επιζήσουν για τουλάχιστον 40 μέρες στο άγριο περιβάλλον της ζούγκλας του Αμαζονίου.

Οι Αρχές της Κολομβίας έδωσαν στην δημοσιότητα εικόνες από τα πρώτα λεπτά του εντοπισμού των παιδιών που αναζητούνταν μετά την πτώση αεροσκάφους.

Είναι η 13χρονη Λέσλι και τα αδέλφια της 9 και 4 ετών, αλλά και το μόλις ενός έτους μωρό.
Οι άνδρες του στρατού της Κολομβίας συγκινημένοι τους δίνουν να φάνε. Τρώνε κανονικό φαγητό για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες.

Ένας άνδρας κρατά στην αγκαλιά του, σαν πατέρας, το μικρότερο κοριτσάκι που φαίνεται φοβισμένο και αδύναμο.
Έτρωγαν καρπούς

Η Λέσλι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά η ηρωίδα. Τα παιδιά μέλη της φυλής Ουιτότο είχαν γνώση του πως πρέπει να ζήσουν στη ζούγκλα. 

Η Λέσλι ήξερε ποιους καρπούς μπορούσαν να καταναλώσουν τα παιδιά ενώ στην προσπάθειά τους να βρουν καταφύγιο βρήκαν και κάποια από τα πακέτα που πετούσαν τα σωστικά συνεργεία κατά την διάρκεια των ερευνών. Έτσι κράτησε στη ζωή τα αδέρφια της.

Το αεροσκάφος συνετρίβη στις αρχές Μαΐου. Η μητέρα και τα παιδιά πήραν το αεροπλάνο για να ξεφύγουν όπως είπαν από επικίνδυνες ομάδες ανταρτών που απειλούν τους ιθαγενείς του Αμαζονίου της Κολομβίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραηλινός στρατός: Έκλεισε το σημείο διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, Κερέμ Σαλόμ μετά από επίθεση της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (5/5) ότι έκλεισε το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, το Κερέμ Σαλόμ, που τέθηκε στο στόχαστρο πυρ...

Γερμανία: 17χρονος παραδόθηκε στις αρχές για την επίθεση στον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε

Ένας 17χρονος παραδόθηκε σήμερα (5/5) στις αρχές στη Γερμανία δηλώνοντας πως είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης προχθές, Παρασκευή, εναντίον του Σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή ...

Φόρτωση άρθρων...