Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κύπρος: Άγρια συμπλοκή σε μπυραρία με δύο νεκρούς

Άγρια συμπλοκή με δύο νεκρούς έγινε έξω από μπυραρία σε περιοχή του Δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό στην Κύπρο.
Η συμπλοκή εξελίχθηκε σε διπλό φονικό. Ένας 52χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση άφησε την τελευταία του πνοή. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έχασε τη ζωή του και ένας 44χρονος. 

Το διπλό φονικό σημειώθηκε όταν τρίτος θαμώνας, 43 ετών, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από υπόπτους, έξω από μπαρ όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τις θανατηφόρες μαχαιριές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όσον αφορά στον λόγο της συμπλοκής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν από την φονική συμπλοκή, είχε έλθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων.

Ο Λευτέρης Κυριάκου είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις και έχει ληφθεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

WSJ: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας από το Ισραήλ στη Χαμάς για εκεχειρία, διαφορετικά ξεκινά η εισβολή στη Ράφα

Μία εβδομάδα διορία για την αποδοχή του σχεδίου κατάπαυσης πυρός δίνει το Ισραήλ στην Χαμάς, διαφορετικά θα ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με την Wall Street...

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

Φόρτωση άρθρων...