Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν καλεί αντιπροσωπεία των IDF και της Μοσάντ στην Ουάσινγκτον

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πιθανότατα θα συναντηθούν Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι στην Ουάσινγκτον, για να συζητήσουν την ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα.

Αυτό ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για επικείμενο λιμό στη Γάζα.

Η Ζαν-Πιέρ τόνισε, ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να στείλει ομάδα υψηλόβαθμων στρατιωτικών, αξιωματούχων των υπηρεσιών πληροφοριών και ανθρωπιστικών οργανώσεων στην αμερικανική πρωτεύουσα για συναντήσεις μέσα τις επόμενες ημέρες για εμπεριστατωμένες συζητήσεις.

Ακόμη, εξετάζονται λεπτομέρειες, αλλά η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τόνισε η Αμερικανίδα αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το Ισραήλ να κάνει περισσότερα για να επιτρέψει τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...