Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Λονδίνο: Πυρκαγιά σε πολυτελές εστιατόριο με εκατοντάδες πελάτες – Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια (Βίντεο)

Πλανήτης

Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυτελές εστιατόριο του Μέιφερ το βράδυ της Παρασκευής. Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο λατινοαμερικάνικο εστιατόριο MNKY HSE στην Dover Street. Είκοσι πέντε πυροσβέστες κλήθηκαν για να την αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, η φωτιά είχε σβήσει πριν φτάσει η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το εστιατόριο είναι δημοφιλές στο κοινό του Love Island, με τις διασημότητες να δειπνούν εκεί τον Αύγουστο μετά από ένα επεισόδιο επανένωσης.

Περίπου 300 άτομα βρίσκονταν στο εστιατόριο και απομακρύνθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας.

Όλα τα άτομα καταγράφηκαν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου πιστεύει ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Μόλις δύο άτομα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρησιμοποίησε θερμική απεικόνιση για να ελέγξει ότι όλα ήταν υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισλαμικό Κράτος: Kαλεί τους οπαδούς του να πλήξουν τους «σταυροφόρους» στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Το Ισλαμικό Κράτος προέτρεψε την Πέμπτη τους υποστηρικτές του να χτυπήσουν τους «σταυροφόρους» παντού, αλλά ιδίως στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος της τζιχαντισ...

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόρτωση άρθρων...