Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μαντλίν Μακάν: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Κρίστιαν Μπρίκνερ για 5 σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά

Δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος και για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, για πέντε υποθέσεις που σχετίζονται με σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων, όπως μεταδίδουν σήμερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ αυτών των πέντε υποθέσεων δεν περιλαμβάνεται η εξαφάνιση της βρετανίδας Μαντλίν Μακάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 στην Πορτογαλία, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί πως ο 45χρονος Γερμανός δεν θα αποφυλακιστεί μετά την έκτιση της ποινής του. Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Οι πέντε νέες υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Μπρίκνερ αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων που σημειώθηκαν μεταξύ του 2000 και του 2017 στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Braunschweiger Zeitung.

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, όπου η οικογένεια του τότε 3χρονου κοριτσιού έκανε διακοπές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Politico: Συναγερμός στην Europol – Εξαφανίστηκαν φάκελοι με απόρρητα στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol έπειτα από την αποκάλυψη της απώλειας απόρρητων φακέλων, με προσωπικά δεδομένα κορυφαίων στελεχών της υπηρεσίας, από την έδρα της στη Χάγη στην ...

Το NATO εξετάζει το ενδεχόμενο «να καταρρίπτει πυραύλους της Ρωσίας αν πλησιάζουν» κράτη-μέλη του

Πολωνός υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε χθες Τρίτη ότι το NATO εξετάζει το ενδεχόμενο να καταρρίπτει ρωσικούς πυραύλους σε περίπτωση που πλησιάζουν πολύ τα σύνορα κρατών-μελών της ατλ...

Φόρτωση άρθρων...