Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μεξικό: «Αυθεντικοί» οι σκελετοί των εξωγήινων λένε επιστήμονες μετά από ακτινογραφίες στα λείψανα (Video&Photos)

Eργαστηριακές μελέτες πραγματοποίησε oμάδα Μεξικανών γιατρών στα λείψανα των «εξωγήινων» που είχαν παρουσιαστεί προ ημερών στο Μεξικό. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας του Υπουργείου Ναυτικού ανέφερε ότι οι έρευνες έδειξαν πως τα λείψανα που παρουσιάστηκαν ανήκουν σε ενιαίο σκελετό και δεν είναι συναρμολογημένα ενώ δεν υπάρχουν και ενδείξεις παραποίησης στα κρανία.

Βίντεο από τη μελέτη στα λείψανα τα δείχνει να τα τοποθετούν μέσα σε αξονικό τομογράφο. Η παρουσίαση των λειψάνων είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα από τον Μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή των UFO, Χάιμε Μαουσάν. Επρόκειτο για δύο μικροσκοπικά μουμιοποιημένα σώματα που, όπως ισχυρίστηκε, ήταν «μη ανθρώπινα όντα».

Οι δηλώσεις του Μαουσάν προκάλεσαν διαμάχη μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και της κυβέρνησης του Περού, η οποία ισχυρίζεται ότι τα λείψανα είναι αντικείμενα από την περίοδο πριν από την κατάκτηση της χώρας από τους Ισπανούς.

Επιστήμονες και αρχαιολόγοι υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι οι «σκελετοί» είναι μια φάρσα. Ένα από τα επιχειρήματα είναι ότι μοιάζουν υπερβολικά με ανθρώπους για να είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο Μαουσάν είχε πει ότι τα λείψανα είχαν βρεθεί στο Κούσκο του Περού και ότι είναι περίπου 1.000 ετών. Περίπου το ένα τρίτο του DNA των λειψάνων είναι «άγνωστης προέλευσης» και ότι τα όντα δεν είναι προϊόν της εξέλιξης των ειδών στη Γη, ισχυριζόταν.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, τα όντα δεν είχαν βρεθεί σε ιπτάμενο δίσκο αλλά σε ορυχεία. Ένα ανήκε σε ον που «κυοφορούσε», κατά του ισχυρισμούς του ερευνητή. Ο Μαουσάν είχε παρουσιάσει και το 2015 λείψανα εξωγήινου, αλλά αποδείχτηκε ότι ανήκαν σε ένα νεκρό παιδί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Βαριές απώλειες για το κυβερνών κόμμα του Ρίσι Σούνακ στις τοπικές εκλογές

Βαριές απώλειες για το Συντηρητικό κόμμα του Ρίσι Σούνακ δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία, σηματοδοτώντας πιθανότατα την επώδυνη ήττα της σημ...

Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις σε Γερμανία και Τσεχία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ καταδικάζουν τις «κακόβουλες» ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις στη Γερμανία και τη Ρωσία. «Δεν θα ανεχθούμε κακόβουλες συμπεριφορές» διαμήνυσε ο επικε...

Η Γερμανία καλεί για εξηγήσεις τον Ρώσο επιτετραμμένο για κυβερνοεπιθέσεις από την υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών

Για εξηγήσεις κάλεσε η Γερμανία τον Ρώσο επιτετραμμένο που ασκεί χρέη πρεσβευτή στο Βερολίνο. Αφορμή ήταν μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων με στόχο το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, αλλά και τ...

Φόρτωση άρθρων...