Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Μια ανάρτηση που συγκλονίζει - 600 Ισραηλινοί νεκροί από τα πυρά των δολοφόνων της Χαμάς - Εικόνες - σοκ

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με εγκλήματα της Χαμάς κατά αμάχων που ανήρτησε ο Νόαμ Κατς

Πλανήτης

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της κυβέρνησης του Ισραήλ που ανήρτησε ο πρέσβης της χώρας στην Αθήνα, Νόαμ Κατς, και δείχνουν εγκλήματα της Χαμάς κατά αμάχων.

«Κάθε ώρα αποκαλύπτονται οι διαστάσεις της φρίκης. Οι αριθμοί αυξάνονται και οι εκτιμήσεις μιλούν για 600 δολοφονημένους» τονίζει σε μήνυμά του στο Χ o πρέσβης του Ισραήλ.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κατς:

«Η καρδιά και το μυαλό δεν μπορούν να συλλάβουν τη φρίκη. Η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς είναι μια δολοφονική εγκληματική οργάνωση. Το Ισραήλ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτή η οργάνωση πρέπει να ηττηθεί και η διεθνής κοινότητα πρέπει να είναι ενωμένη για να στηρίξει την εκστρατεία εναντίον της» υπογράμμισε ο κ. Κατς στην ανάρτησή του.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

;;

 

22
φφ

 

ωφ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί τους καταληψίες φοιτητές με αποβολή από το πανεπιστήμιο

Ο προσωρινός πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ με μήνυμά του τη Δευτέρα (6/5) προς τους σπουδαστές του έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον φιλοπαλαιστινιακό καταυλισμό στην αυλή ...

Reuters: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση Αιγύπτου και Κατάρ για κατάπαυση του πυρός - «Όχι» λέει το Ισραήλ

Η Χαμάς δήλωσε τη Δευτέρα ότι αποδέχθηκε πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα από την Αίγυπτο και το Κατάρ, σύμφωνα με το Reuters. Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι ο επι...

Φόρτωση άρθρων...