Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από 14 ημέρες – Η ανακοίνωση του Παλατιού

Κινδύνευσε η ζωή της μετά την επέμβαση, σύμφωνα με ισπανική εκπομπή. Τα προβλήματα της πριγκίπισσας κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Πλανήτης

Eπέστρεψε σήμερα στο Γουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον, μετά από νοσηλεία 14 ημερών σε κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε ότι η «πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. «Σημειώνει καλή πρόοδο»

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν», ανέφερε και επισήμανε ότι η οικογένεια «συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».
 

Κινδύνευσε η ζωή της μετά την επέμβαση

Αν και ο βρετανικός Τύπος υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλός ως προς τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, στην Ισπανία η εκπομπή Fiesta από το κανάλι Telecinco, υποστήριξε ότι μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη με την κατάσταση της υγείας της. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Emma García μαζί με το πάνελε της επιχείρησαν να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα.

«Την αλήθεια, δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από το πάνελ.

«Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών... Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» η παρουσιάστρια σχολίασε πως η απάντηση κάθε άλλο παρά καθησυχαστική ήταν και δημιουργεί ίντριγκα για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Τα προβλήματα της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

«Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο», προσθέτει η δημοσιογράφος.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», ειπώθηκε ακόμα στο πάνελ.

Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», ανέφεραν στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Φόρτωση άρθρων...