Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μπάιντεν: «Άνευ προηγουμένου» κυρώσεις κατά Ρωσίας αν εισβάλει στην Ουκρανία

Πλανήτης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για οικονομικές κυρώσεις «που δεν έχει ξαναδεί ποτέ» σε περίπτωση που επιτεθεί στην Ουκρανία.

Ο Μπάιντεν δήλωσε, ωστόσο, ότι η αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων σε ουκρανικό έδαφος για την αποτροπή μιας πιθανής ρωσικής εισβολής «δεν είναι στο τραπέζι», ενώ τόνισε ότι ευελπιστεί να ανακοινώσει μια συνάντηση με τη Ρωσία και με χώρες του NATO μέχρι την Παρασκευή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς έφευγε από τον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν ανέφερε ότι, κατά τις συνομιλίες του με τον Πούτιν, του ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν άνευ προηγουμένου οικονομικές κυρώσεις εάν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι ο Πούτιν έλαβε το μήνυμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 19 Απριλίου

Γεγονότα 531 – Μάχη του Καλλίνικου: Ο Βυζαντινός στρατός υπό τις οδηγίες του Βελισαρίου ηττάται από τους Πέρσες στη βόρεια Συρία 1770 – Ο πλοίαρχος Τζέιμς Κουκ αντικρίζει την...

Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - «Καταρρίψαμε 3 drones» λέει η Τεχεράνη

Νέο παγκόσμιο συναγερμό προκάλεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι πληροφορίες από Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλούνται ABC, CNN, NBC, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ χτύπησε...

Φόρτωση άρθρων...