Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μπάιντεν: Ο Πούτιν ευθύνεται για τον θάνατο του Ναβάλνι (Video)

«Ο Πούτιν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ναβάλνι», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τον θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι. 

«Δεν εκπλήσσομαι, εξοργίζομαι», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Στάθηκε γενναία απέναντι στη διαφθορά, τη βία και όλα τα κακά πράγματα που έκανε η κυβέρνηση Πούτιν». 

Ο Λευκός Οίκος άρχισε να αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του Ναβάλνι στη ρωσική σωφρονιστική αποικία βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, όπου ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης εστάλη πριν από δύο μήνες περίπου.

«Ο Λευκός Οίκος δεν γνωρίζει επακριβώς τι ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή στον Ναβάλνι και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στον Ναβάλνι, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο θάνατός του ήταν συνέπεια (των πράξεων του Πούτιν και των φονιάδων του», είπε ο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Φόρτωση άρθρων...