Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μπελέρης: Στο δικαστήριο, αισθάνομαι μόνος έναντι ενός ολόκληρου κράτους

Πλανήτης

«Απέναντι μου, δυστυχώς, αντικρίζω έναν ανυπέρβλητο τοίχο, από την κυβέρνηση, τους δημοσιογράφους, τους αστυνομικούς, την εισαγγελία και εσάς τους δικαστές. Δείχνετε ότι με αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Δεν έχετε δεχτεί ούτε ένα αίτημα της υπεράσπισής μου. Αντίθετα, δέχεστε ό,τι υπαγορεύουν οι εισαγγελείς, φωνάζοντας στους δικηγόρους μου. Δείχνετε ξεκάθαρα ότι μεροληπτείτε», αναφέρει ο Φρέντυ Μπελέρη σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αναφορικά με το ποινικό μητρώο, πρέπει να τονίσω ότι από το 2019 μέχρι και σήμερα, ετούτη την στιγμή, το μόνο που άλλαξε και βγήκε “αλλιώς” ήταν αυτό που συνέβη στις 12 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που παράνομα έγινε η σύλληψη και στη συνέχεια η προφυλάκισή μου. Ο έξυπνος αναγνωρίζει το λάθος του, ο πονηρός το δικαιολογεί, και ο χαζός επιμένει στην παρανόησή του, την παράνοιά του», προσθέτει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

«Επειδή δυστυχώς πλέον δεν πιστεύω ότι θα βρω δικαιοσύνη σε αυτό το δικαστήριο, εφόσον έχετε αποφασίσει να με καταδικάσετε, σας παρακαλώ τουλάχιστον ό,τι «πρέπει» να πράξετε, πράξτε το γρήγορα. Από αυτό το δικαστήριο, αισθάνομαι μόνος και ανυπεράσπιστος έναντι ενός ολόκληρου κράτους», καταλήγει ο ομογενής δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 60 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι εξήντα συνεχίζουν να αγνοούνται εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...