Κυριακή
10 Δεκεμβρίου 2023

Μπερλουσκόνι: Άνοιξε η διαθήκη του παρουσία δύο δικηγόρων

Άνοιξε σήμερα στο Μιλάνο η διαθήκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το περιεχόμενό της αναγνώσθηκε ενώπιον δύο δικηγόρων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, τα πέντε παιδιά του Καβαλιέρε γνωρίζουν όλα όσα αναφέρονται στη διαθήκη. Τα όσα όρισε ο Ιταλός μεγιστάνας, όμως, σχετικά με την κινητή και ακίνητη αυτή περιουσία, που περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά κανάλια, έναν εκδοτικό οίκο, μια εταιρία ασφαλειών και μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν από τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, ο συμβολαιογράφος του Μπερλουσκόνι, Αρίγκο Ροβέντα, δήλωσε χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους «είναι μάταιο να μείνετε εδώ, δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ». 

Το κύριο ερώτημα είναι αν η συνολική περιουσία, η αξία της οποίας εκτιμάται γύρω στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, θα μοιραστεί σε ίσα ποσοστά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι (απέκτησε δύο από τον πρώτο γάμο του και τα τρία μικρότερα από τον δεύτερο, με τη Βερόνικα Λάριο) και αν η οικονομική αυτοκρατορία του θα παραμείνει ενωμένη ή αν ορισμένες εταιρείες πρόκειται να πουληθούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...