Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μπρους Γουίλις: Σε ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» ίσως οφείλεται η αφασία

Πλανήτης

Μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων έχει επιφέρει η αφασία από την οποία διαγνώστηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Μπρους Γουίλις.

Εν μέσω γιορτών, δημοσιεύματα στη Filmstarts και τη Marca κάνουν λόγο για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο ίδιος το πριν από είκοσι χρόνια, το 2003, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun». Εκεί, αναφέρουν, οφείλεται ίσως το πρόβλημα με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα Filmstarts, στο σχετικό της άρθρο για τον Μπρους Γουίλις γράφει στον τίτλο: «Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun» θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας»,

Συμπληρώνει ότι  κατά την διάρκεια των γυρισμάτων το 2003 ένα βλήμα τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ο Γουίλις μήνυσε την εταιρεία παραγωγής, Revolution Studio, και τον επαγγελματία ειδικών εφέ της ταινίας δράσης Τζο Πανκέικ το 2004, ισχυριζόμενος ότι είχε υποστεί «σημαντικές ψυχικές και σωματικές βλάβες» αφού είχε χτυπηθεί από ένα «squib» – ένα εκρηκτικό ειδικών εφέ που προοριζόταν ώστε να μοιάζει με τον αντίκτυπο πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια της παραγωγής τον Οκτώβριο του 2002.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Φόρτωση άρθρων...