Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Νέες απειλές Πούτιν για χρήση πυρηνικών

«Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος και πρόσθεσε: «Δεν είμαι έτοιμος να πω αν πρέπει να πραγματοποιήσουμε πυρηνικές δοκιμές ή όχι».

Πλανήτης

Νέες απειλές για χρήση πυρηνικών εκτόξευσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε ερώτηση για το αν το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας έχει γίνει παρωχημένο, ο Ρώσος Πρόεδρος απάντησε: «Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν».

«Έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία στρατηγικό πύραυλο»

«Δεν είμαι έτοιμος να πω αν πρέπει να πραγματοποιήσουμε πυρηνικές δοκιμές ή όχι», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και τόνισε: «Έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία στρατηγικό πύραυλο».

«Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στην Ουκρανία» είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Η Ουκρανία έχασε πάνω από 90.000 άτομα από την έναρξη της αντεπίθεσης». Δήλωσε ότι η Ρωσία, «η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου σε έκταση», δεν έχει ανάγκη να πάρει εδάφη από την Ουκρανία.

«Δεν ήταν ιμπεριαλιστική ή εδαφική η σύγκρουση»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε ακόμη ότι «η Δύση δημιουργεί “νέο σιδηρούν παραπέτασμα” με τη Ρωσία».
Επίσης, ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε ότι η σύγκρουση δεν ήταν επομένως «ιμπεριαλιστική ή εδαφική», αλλά αφορούσε την παγκόσμια τάξη και ότι η Δύση, η οποία «είχε χάσει την ηγεμονική της δύναμη και χρειαζόταν πάντα έναν εχθρό, είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα».

«Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, αλλά αυτές που θα συμφωνηθούν με συναίνεση», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ντόναλντ Τραμπ: Παρενέβη «στον αέρα» του FOX και εκθείασε την αστυνομία για την εκκένωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) εκθείασε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για την απομάκρυνση φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών από κτίριο του Πανεπιστημ...

Guardian: Τι σημαίνουν για το μέλλον της κυβέρνησης Μπάιντεν οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια - Επέμβαση της αστυνομίας στο UCLA

Ακόμα και σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων μπορεί να αναδειχθούν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ με τον βρετανικό Guardian να σημειώνει ότι «οι πολιτικές...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...