Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νεπάλ: Συνετρίβη αεροσκάφος με 72 επιβαίνοντες (βίντεο)

Πλανήτης

Αεροσκάφος με 72 επιβαίνοντες - 68 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα - συνετρίβη στην περιοχή Ποχάρα του Νεπάλ (κεντρικά), ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Yeti Airlines, στην οποία ανήκει.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, στο σημείο της συντριβής έχουν ήδη ανασυρθεί πτώματα.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που μίλησε στο κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την πρωτεύουσα Κατμαντού προς την Ποχάρα.

Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στον ποταμό Σέτι και τυλίχθηκε στις φλόγες, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στα τοπικά μέσα και social media.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φουρτούνα στα κανάλια της Βενετίας: Συγκρούσεις κατοίκων με την Αστυνομία για το εισιτήριο των 5 ευρώ (Videos&Photos)

Συγκρούσεις ξέσπασαν στη Βενετία μεταξύ της Αστυνομίας και διαδηλωτών κατά του αμφιλεγόμενου μέτρου του εισιτηρίου εισόδου στην πόλη. Το εισιτήριο αφορά τους επισκέπτες που θα μείν...

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Φόρτωση άρθρων...