Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει μέρος που δεν θα πάμε στη Γάζα για να εξολοθρεύσουμε τους τρομοκράτες»

«Οι ισραηλινές δυνάμεις θα φτάσουν σε κάθε τρομοκράτη της Χαμάς σε κάθε γωνιά της Λωρίδας της Γάζας», επανέλαβε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην εκπαιδευτική βάση Zικίμ των IDF κοντά στη Λωρίδα της Γάζας.

«Θυμάστε όταν έλεγαν ότι δεν θα εισβάλουμε στη Γάζα; Εισβάλαμε. Είπαν ότι δεν θα φτάναμε στα περίχωρα της πόλης της Γάζας, φτάσαμε. Είπαν ότι δεν θα μπαίναμε στο νοσοκομείο της Σίφα, μπήκαμε», ανέφερε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το γραφείο του.

«Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσουμε. Δεν υπάρχει κανένα κρησφύγετο, κανένα καταφύγιο για τους δολοφόνους της Χαμάς. Θα φτάσουμε εκεί και θα εξουδετερώσουμε τη Χαμάς και θα φέρουμε πίσω τους ομήρους μας - αυτές είναι οι δύο ιερές αποστολές μας», τόνισε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε ότι μίλησε την Τρίτη το βράδυ ξανά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και «δεν τα παρατάμε, θα καταστρέψουμε τη Χαμάς και θα πετύχουμε μια πλήρη νίκη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 10 Μαΐου

Γεγονότα 70: Πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τον Τίτους, γιο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα, Βεσπασιανού 1497: Ο Αμέρικος Βεσπούκιος φέρεται να σαπλάρει από την πόλη της Ισπανίας, Καντ...

Φόρτωση άρθρων...