Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο για την εξάλειψη της Χαμάς μετά την εκεχειρία (Video)

Πλανήτης

Την ώρα που συνεχίζονται οι συνομιλίες για την παράταση της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επιμένει ότι η χώρα του θα συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση για την ανατροπή της Χαμάς.

Σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ τόνισε ότι οι κύριοι στόχοι του πολέμου είναι η «εξάλειψη» της τρομοκρατικής ομάδας που κυβερνά τη Γάζα, η επιστροφή όλων των ομήρων της 7ης Οκτωβρίου και η διασφάλιση ότι ο θύλακας «δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά να αποτελεί απειλή για το Ισραήλ».

Ενόψει της αναμενόμενης απελευθέρωσης μιας έκτης ομάδας ομήρων απόψε, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χαιρετίζει την επιστροφή των απαχθέντων Ισραηλινών, η οποία, όπως λέει, την περασμένη εβδομάδα φάνταζε απλησίαστη.

«Τις τελευταίες ημέρες άκουσα μια ερώτηση: Θα επιστρέψει το Ισραήλ στις μάχες αφού τελειώσει αυτό το στάδιο της επιστροφής των ομήρων μας; Η απάντησή μου είναι ένα ξεκάθαρο ναι», τόνισε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψουμε στις μάχες μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραζιλία: Κατέρρευσαν γέφυρες και υπερχείλισαν ποτάμια από τις πλημμύρες – Τουλάχιστον 56 νεκροί

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 56 ανθρώπους ενώ τουλάχιστον άλλοι 67 αγνοούνται, σύμφωνα με το νεότερο απολ...

Μέση Ανατολή: Η Χαμάς ετοιμάζεται να πει «ναι» στην πρόταση για εκεχειρία και ομήρους, λένε στη Σαουδική Αραβία

Η Χαμάς θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ότι αποδέχεται την αιγυπτιακή πρόταση για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης των ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε το A...

Φόρτωση άρθρων...