Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Έλον Μασκ τρολάρει τον Βλαντιμίρ Πούτιν: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν»

Πλανήτης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο κόσμος τις εξελίξεις στη Ρωσία. Ανάμεσά τους είναι και ο Έλον Μασκ, ο οποίος τρολάρει τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη του ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία, η παραστρατιωτική οργάνωση Wagner, που μέχρι πρόσφατα υποστήριζε τις ενέργειες του Ρώσου προέδρου, τώρα εξεγέρθηκε κατά της Μόσχας. 

Την κατάσταση, την οποία παρακολουθούν στενά οι αρχηγοί κρατών σε όλο τον κόσμο, παρακολουθεί και ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας. 

Ο Μασκ, μέσω της εταιρείας του SpaceX, προμηθεύει το Starlink στην Ουκρανία. Το Starlink, το οποίο είναι μια υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου, έγινε το μοναδικό σύστημα επικοινωνίας των ουκρανικών δυνάμεων στο έδαφος.

Ο Έλον Μασκ λοιπόν, θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία.

«Μην εμπιστεύεστε κανέναν», έγραψε στις 24 Ιουνίου στο Twitter ο Μασκ, ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Tesla. Συνόδευσε τη συμβουλή του με μια εικόνα που δείχνει έναν άνδρα να σημαδεύει με όπλο τον σωσία του. Στο μέτωπο του άνδρα και του σωσία του υπάρχει η ρωσική σημαία. Το κείμενο πάνω από την εικόνα γράφει: «Μην εμπιστεύεστε κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Φόρτωση άρθρων...