Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει εσπευσμένα στη Βρετανία για τον βασιλιά Κάρολο

Πλανήτης

Στη Βρετανία θα μεταβεί «μέσα στις επόμενες ημέρες» ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στον Βρετανό πρίγκιπα, ο Χάρι έχει μιλήσει ήδη με τον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Στην ανακοίνωση των ανακτόρων δεν διευκρινίζεται η μορφή του καρκίνου, ωστόσο πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει πως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Ωστόσο, η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

Ο βασιλιάς διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν, αναφέρουν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...