Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν το Ισραήλ: Αν χρειαστεί, θα χτυπήσουμε χωρίς δισταγμό με πυραύλους τη Χάιφα

Ευθείες απειλές εναντίον του Ισραήλ εξαπέλυσε ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, υποστηρίζοντας, πως «αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε με πυραύλους την πόλη Χάιφα», στο Ισραήλ.

O Ali Fadani έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο Τελ Αβίβ και στην Ουάσινγκτον, λέγοντας: «Αν είναι απαραίτητο, και δοθεί η εντολή, το Ιράν θα χτυπήσει τη βόρεια πόλη του Ισραήλ (σ.σ. τη Χάιφα), χωρίς κανένα δισταγμό».

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης τόνισε επίσης ότι οι Ισραηλίνοι λένε ψέματα για την αποτελεσματικότητα του Iron Dome, υποστηρίζοντας ότι υπολογίζεται στο 30% και ότι στα υψηλά ποσοστά που υποστηρίζει το Τελ Αβίβ.

«Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Ισραήλ για τη δική της ασφάλεια. Αν αισθανθεί ανασφαλής, πολύ εύκολα θα το θυσιάσει (σ.σ. το Ισραήλ)», πρόσθεσε ο Fadani απευθυνόμενος στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Τεχεράνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

Αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου. Ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπ...

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Φόρτωση άρθρων...