Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ουκρανία: Πολίτες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και μαζεύονται στα καταφύγια (Videos)

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή νωρίς το πρωί.

Την ώρα που εκρήξεις σημειώνονται σε Κίεβο, Μαριούπολη και Οδησσό φοβισμένοι πολίτες όλων των ηλικιών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και  τρέχουν στα διάφορα καταφύγια για να προφυλαχθούν.

Παρόλο που ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάλεσε τους Ουκρανούς πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, σε πολλές πόλεις της χώρας επικρατεί πανικός και στο Κίεβο οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι είναι μποτιλιαρισμένοι από οχήματα που εγκαταλείπουν την πόλη.

σε πολλές πόλεις της χώρας επικρατεί πανικός και στο Κίεβο οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι είναι μποτιλιαρισμένοι από οχήματα που εγκαταλείπουν την πόλη.

Την ίδια ώρα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν Ουκρανούς πολίτες να σπεύδουν να δηλώσουν εθελοντές για να βοηθήσουν τη χώρα τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Φόρτωση άρθρων...